Spinning Studio by Gravity Design Team

Gravity Design Team Presents The Urban Riders Spinning Studios Spinning Studio

Gravity Design Team, the creator of the displayed project Urban Riders Spinning Studios by Gravity Design Team explains, Located in Istanbul, Maslak an area of 236 m2 is designed for Urban Riders. The main purpose is transforming the office building into a dynamic, powerful and modern spinning studio. Architectural elements such as concrete ceilings and walls, ventilation pipes are completed with brick surfaces and metal material and transformed into an industrial space. Comfortable seats to rest between the exercises were placed in front of the bicycle-themed brick wall and the dynamic line was maintained. .

Spinning Studio by Gravity Design Team Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=57542

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

PR HOW
Copyright © 2010 - 2017 Design Cult - designcult.net - All Articles