Tsai Residence by Chun-Tai Tsai

Chun-Tai Tsai Shares The Tsai Residence Residence

Chun-Tai Tsai, the architect of the award winning work Residence:Tsai Residence by Chun-Tai Tsai explicates, The Tsai apartment is being rented by a couple, who asked Tai & Architectural Design to create an interior that can be reverted once their lease is up. All the surfaces are painted white to keep the space bright and clean, including the ductwork and electric cables exposed across the ceiling. “We kept all the flexibility of the interior and made the storage movable so it can be reused when the contract expired,” said the architects. The architects chose the white colour to blur the profile of the space and make the interior as minimal as possible to celebrate the purity of the space. .

Tsai Residence by Chun-Tai Tsai Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=38247

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Copyright © 2010 - 2017 Design Cult - designcult.net - All Articles