Residence:the Residence of All Purpose by Chen-An Tang

Chen-An Tang Creates The The Residence of All Purpose Residence

Chen-An Tang, the thinktank behind the highlighted project Award Winning The Residence of All Purpose Residence points out, Different from most of the designers dealing with the living room, focused on the TV wall, the designer places the couch before the living room. The body of the TV wall, in grey blue, has created an effect of fireplace in the living room generally seen in traditional western family. In response to the request of a spacious place for children, the space arrangement of the open living room, dining room, and kitchen, is ingeniously designed into a V shape upside down, which has become the central part and visual concentration in the public area. .

Residence:the Residence of All Purpose by Chen-An Tang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=51820

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2018 Design Cult - designcult.net - All Articles