Suyab Space by Jo Zhu-Suyab Design

Jo Zhu-Suyab Design Spotlights The Suyab Space Product Showroom

Jo Zhu - Suyab Design, the designer of the award winning project Suyab Space - Product Showroom by Jo Zhu - Suyab Design says, The Suyab Space tearoom is a part of the Suyab Space located in the campus of Guangzhou Academy of Fine Arts. The space was originally a university canteen near the school faculty’s residential area with a courtyard. The designer built plenty french windows and glass roof to enable natural lighting infiltration, which can polish the look and feel of the displayed furniture. The tearoom is an inserted pavillion in the courtyard, and there is an artificial landscape near by strengthening the sense of nature. The visiting guess can enjoy tea ceremony inside, surrounded by natural atmosphere..

Suyab Space by Jo Zhu-Suyab Design Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50377

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2018 Design Cult - designcult.net - All Articles