Acclaimed Designer's Cheung's Residence Residence

Acclaimed Designer Reveals The Cheung's Residence Residence

The project leader of the award winning design Residence:Cheung's Residence by Acclaimed Designer points out, The residence is designed with simplicity, openness and natural light in mind. The footprint of the building shall reflect the constraint of the existing site and the formal expression shall be clean and simple. An atrium and balcony are located on the north side of the building illuminating the entrance and the dining area. Sliding windows are provided at the south end of the building where the living room and kitchen are to maximize natural lights and provide spatial flexibility. Skylights are proposed throughout the building to further reinforce the design ideas..

Acclaimed Designer's Cheung's Residence Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=24285

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2019 Design Cult - designcult.net - All Articles