Award Winning Harbour Green Residential

Michael Liu Illustrates The Harbour Green Residential

Michael Liu, the author of the awarded design Award Winning Harbour Green Residential spells out, The designer bifurcated this 2,200 square-foot apartment into living room, dining room, maid’s room, den, the son’s room, the master room and a kitchen. Because this apartment is surrounded by tall buildings and with all windows facing north-south, the concern was that natural lighting permeate through the depth of living area. Being impossible to bring in sunlight, the designer decided to mount a yellow cabinet on the wall to brighten up this dark living area. To expand this energetic rhythm, a colourful Bonaldo table with six Leaf chairs are placed together with a Bang Boom light.

Award Winning Harbour Green Residential Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=28175

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Cult homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2017 Design Cult - designcult.net - All Articles